tirsdag 17. november 2015

Førjulsstemning på Tivoli i København























Denne helgen var vi på tur til Tivoli i København sammen med Barnekreftforeningen. Når vi er på slike turer blir det en kombinasjon av å gjøre hyggelige ting, samtidig som vi kan treffe andre som er i samme situasjon som oss. Som forstår, og som vet hva det vil si å ha hatt et barn med kreft. Noen er under behandling, noen er friske og noen familier har som oss, mistet et barn av kreft. Det er både godt og vondt å komme sammen. Det blir et spesielt samhold. Slike sammenkomster blir litt terapi. Jeg tenker også at de som nylig har mistet kan ha litt hjelp i å se at vi klarer faktisk å leve videre, til tross for at det er tøft å miste et barn.























Parken var nydelig pyntet over alt. Temperaturen var fin ca 11 grader, og det var ildsteder med kull til å varme seg på rundt omkring i parken. Danmark er kjent for å ha litt sterk drikke å varme seg på også. Vi måtte faktisk lete litt etter alkoholfri gløgg til barna. Da vi var der, var det ikke snø, og alle karuseller var i drift. Vi var i parken på dagtid, så disse stemningsfulle kveldsbildene er hentet på nett. De andre bildene har jeg tatt med mobilen.























































































































































Barnekreftforeningen drives på frivillig basis av foreldre som har, eller har hatt kreftsyke barn. Ønsker du å vite mer om Barnekreftforeningen eller gi en støtte kan du klikke deg inn på linken under.

http://www.barnekreftforeningen.no/avdelinger/vestfold/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar