mandag 27. april 2015

Hagemøbler fra Home & Cottage
Jippi! I dag har vi bestilt hagemøbler fra Home & Cottage! Jeg har ønsket meg en stor fin gruppe i kunstrotting lenge. Vi har bestilt Barcelona betongbord som på bildet over og Corsika modulsofa som er avbildet under. Vi fant ut at vi bestiller fire endestykker som både kan brukes som armlene eller hjørnemodul. Da har vi mulighet til å ha de stående som hjørnesofa eller to tresetere. Da har vi mulighet til å variere litt på hvordan vi vil ha det. Vi har bestilt flere midtmoduler, stoler og puff også. Puffen kommer med både glassplate og pute slik at det kan brukes som både bord og puff. Smart! Ellers synes jeg det er greit at det er moduler som enklere kan flyttes på og man kan variere litt hvordan man vil ha det. Nå kan sommeren komme!


Etter at vi flyttet har vi planer om å gjøre litt endringer på uteplassen etterhvert. Jeg har begynt å planlegge litt, men synes det er lurt å bo seg til litt for å finne ut hvordan vi vil ha det. Jeg skisser opp og ser på ideer, men til syvende og sist er det viktig å kjenne litt på hvordan sola er til de forskjellige tider på tomta, og finne ut hvor vi vil sitte mest. Jeg vil gjerne ha litt forskjellige plasser hvor vi kan sitte til enhver tid på dagen. Det er viktig å lage seg lune kroker. En hagestue står også på ønskelista, gjerne med en bod også.

For oss er det viktig å tenke på at vi vil ha minst mulig vedlikehold på hagemøbler og hage, slik at vi får mye tid til å kose oss.


Nå om dagen holder jeg på å hjelpe to av kundene mine på å planlegge uteplasser og inngangsparti. Det er travelt for meg for tiden, og firmaet mitt vokser. Jeg tegner kjøkken, tilbygg, uteplasser og planendringer på hus. Ellers er det også mange som trenger hjelp til fargeforslag og materialvalg til både nye og gamle hus. Boligstyling før salg av både tomme og møblerte hus er det også mye av for tiden. Det er vår og høysesong for boligsalg! Jeg koser meg i jobben min, og er veldig takknemlig for at oppdragene kommer inn.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar