tirsdag 3. juni 2014

Hus til salgs!


Her er flere bilder fra kjellerbadet vårt. Her er vi nettopp ferdig å pusse opp. Dette er badet i kjelleren og vi har valgt å ha en litt rustikk stil, men trekker også med det klassiske som er en rød tråd gjennom hele huset. Flisene er enda flottere enn det ser ut til på bildene.


Vaskerommet er ikke kjempestort, men plassen er godt utnyttet. Bedre enn mange store vaskerom jeg har sett faktisk. Her er det god plass til å brette klær, henge opp på vegghengte tørkestativ som kan klappes sammen når de ikke er i bruk. Det er også god plass til å sortere tøyet i hyller og plass til vaskemiddler osv i skap og på hyller. Den grå fargen på veggen heter Demring og de hvite flisene er fuget med hvit fuge for å skape et rolig inntrykk. Kjøkkeninnredning fra Ikea på stålbein.


Alle disse bildene er fra kjelleren. Her er en ekstra kjøkkenkrok og lngbord på 3,10. Her er det kjekt å ha selskap, barneselskap, arbeidsplass og hobbyrom.

Vi hadde visning på søndag. Det var masse folk og det er mange som virket interesserte. Jeg tror det er mange som setter pris på å kunne flytte rett inn et sted.

Vil du se mer av huset kan du kikke her:
http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=48746026&searchclickthrough=true


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar