mandag 22. august 2011

Baderoms inspirasjon
3 kommentarer:

 1. ah mye lekkert!!

  klem fra Bitteliten

  SvarSlett
 2. Kjempe fine bilder og inspirasjon! Jeg er fan av moderne bad... Og jeg har veldig lyst til å kjøpe Baderomsinnredning CHROME 90 cm, men jeg har lyst på noen positive og negative sider ved denne... Hva synes du om denne?
  Takk for inspirerende blogg!! :-)

  SvarSlett
 3. Hei, Lisehus.

  Hyggelig at du liker bloggen min... Jeg kikket litt på Chrome innredningen. Den er av høy kvalitet, så det er det ikke noe å si på.

  Personlig liker jeg at skuffene og dørene har helt slette profiler istedenfor at det går inn der man kan gripe/åpne dører og skuffer. Men dette er min mening. Det som er bra er at du ikke har innsyn til innholdet i skuffene. Noen innredninger har åpne glipper så man ser inn, og det kan se litt rotete ut. Noen innredninger har litt mellomrom og gripedel under skuffene samtidig som profilen på dørene ser jevne ut, det synes jeg er mest stilrent og lekkert. Lykke til på jakten etter innredning!

  Jeg jobber som interiørkonsulent, hvis du ønsker hjelp kan du kontakte meg via mail fra Websiden min. Liknen til mailen er bildet øverst til høyre på bloggen min. Det går fint å få hjelp og bruke mail om du bor et stykke unna.

  Hilsen Rebekka.

  SvarSlett