torsdag 9. juni 2011

Nystartet interiørkontorJeg har startet mitt eget firma! Det har vært med skrekkblandet fryd. Mest fryd heldigvis. Jeg elsker å holde på med interiør, og bobler over av ideer. Jeg liker forskjellige stilarter og synes det er spennende å kombinere gammelt og nytt, dyrt og rimelig. Jeg jobber både mot privat og offentlig marked. Og holder også på med boligstyling før salg.

Når jeg hjelper kunder i privat bolig bruker jeg god tid på å finne ut hva de liker.Det er jo tross alt de som skal bo der, og det er viktig å ikke overkjøre kunden med en stil som de kanskje ikke vil føle seg hjemme i på sikt. Den jobben jeg gjør vil påvirke deres hverdag i lang tid framover, og mitt ønske er at omgivelsene
jeg har skapt vil bidra til harmoni og glede. En av de viktigste tingene i planleggingsfasen er å skape funksjonelle og kreative løsninger.

I offentlige bygg stilles det høye krav til slitestyrke og funksjonalitet. Det er viktigå skape tidløse design som skal appelere til en stor brukergruppe.  

I denne bloggen kommer jeg til å vise en del før og etter bilder av prosjekter jeg har gjort. Og viser ting som inspirerer meg.

Inspira Interiørkontor heter firmaet mitt og jeg er allerede godt i gang. Her er link til Web siden min hvis du vil se flere prosjekter.

 
Her er bilder fra vår egen kjellerstue. Her var det grovkjeller som ble gravd ut og drenert. Det er deilig å kunne bruke en hel etasje til i huset.
Sofabord, vegglampe og kurvkiste fra Home and Cottage. Modul sofa Kivik fra Ikea.
 


Stripete pute har stoff fra Designers Guild. Den puten er sydd hos Åsgårdstrand Interiør. Pute i lin med prikker er fra Bohus.Gammelt bord

Da vi kjøpte huset vårt  stod det et gammelt langbord i kjelleren. Slik så understellet ut før det ble malt. Det var sjarmerende slik også, men det ser mer delikat ut etter at det ble malt. Vi har laget ny bordplate til det.
Bordet er 3.20 langt og blir brukt til både selskapligheter og som arbeids bord eller til hobby virksomhet.Det ble brukt ledlys i hele etasjen. Det har skjedd en stor utvikling med
leddlys den siste tiden. Jeg var redd for at lyset skulle virke for blått og
kaldt, men det ble varmt og fint lys. Ledpærer utvikler nesten ikke varme
og er rimeligere på sikt da de trekker mindre strøm og har lang levetid. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar